VELKOMMEN TIL

OM OS

​Vi startede Den Rullende Grill i 2009, med 1 bil, i 2011 købte vi bil nr. 2. Vi bestræber os på at levere et godt Take a way måltid til en fornuftig pris. Vi laver vores kartoffelsalat, flødekartofler, cole slaw, mix. salat og tomatsalat frisk hver dag. Vi griller på 2 lodrette gasgrille, i en specialbygget bil. Konceptet er sydlandsk, men ikke mindre fantastiskt.

Vi er i 2021 stoppet med at have 2 biler.

Vi griller friske kyllinger, spareribs og Black Angus Beef, Vi kommer ud til fødselsdage- receptioner-bryllupsdage-konfirmationer-studenterfester- byfest-vejfest-markeder og alle andre fester, hvor vi kan holde.

KONTAKT OS FOR AT BESTILLE DIN MAD

KUN OVER TELEFON mell. 8-15 og 16-17.30

TJEK HVOR VI HOLDER

BESTIL IKKE PR. MAIL, SMS, ELLER INDTALT BESKED.
HUSK AT TJEKKE VORES NYE HOLDEPLADSER.
VIGTIGT – BESTIL INDEN KL. 17,30 OG IKKE MELLEM KL. 15,15

OG 16 ELLER BESTIL SÅ TIDLIGT SOM MULIGT.​

​Vi gør opmærksom på, at vores oksekød ikke er afpudset, og derfor kan der forekomme fedt og sener. man kan ikke få pengene refunderet pga. at kødet, kyllingerne eller spareribsne ikke er stegt som man ønsker, hvis man ikke har sagt noget. Som andre steder byttes kun hvis man ringer og medbringer varen med det samme, Vi gør dog opmærksom på, at vi bestræber os på, at gøre vores bedste. Vores kyllinger er friske og ferske, Kyllingerne er ikke tilsat noget, ej heller vand.

De er altid friske og salmonellafri, når de bliver sat på grillspydne. Vi har 22 spyd med 5 kyllinger på hvert spyd. Kyllingerne skal grilles ca. 1 1/2 time. Vores Black Angus Beef er amerikansk, og hedder ball tip, svarende til det vi kalder oksetyksteg. Kødet er super lækkert mørt oksekød, der kommer fra Kansas Ranch for Black Angus i USA. Kødet er ikke afpudset der kan derfor forekomme fedt og sener.

| ADRESSE privat

Den Rullende Grill

CVR: 25918134

3120 Dronningmølle

| TELEFONTIDER

Tirsdag til Fredag:

Kl. 8 - 15 & 16 - 17.30

Lørdag, Søndag og Mandag:

Efter aftale

| KONTAKT OS

+45 4848 8888

banner_gul_99x32